معاونت‌ها

مصادف با:

تازه های دانشكده ها

اخبار و اعلانات دانشکده ها

تبریک به جناب آقای دکتر جلال عطاری ( ارتقاء مرتبه )
جناب آقای دکتر جلال عطاری همکار محترم ارتقاء شایسته درجه علمی جنابعالی به  مرتبه دانشیاری را تبریک عرض نموده و موفقیت روز... (ادامه...)
9 روز پیش
تبریک به جناب آقای دکتر عبداله رشیدی مهرآبادی ( ارتقاء مرتبه )
جناب آقای دکتر عبداله رشیدی مهرآبادی همکار محترم ارتقاء شایسته درجه علمی جنابعالی به  مرتبه دانشیاری را تبریک عرض نموده و موفقیت... (ادامه...)
3 هفته پیش
تبریک به جناب آقای دکتر ابوالقاسم علی قارداشی
جناب آقای دکتر ابوالقاسم علی قارداشی انتصاب بجا و شایسته شمارا به عنوان " سرپرست مدیریت همکاری های پژوهشی و ارتباط... (ادامه...)
2 ماه پیش
قابل توجه دانشجویان دکتری ورودی 93 و 94 دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست ( آزمون جامع آموزشی )
  دانشجویان محترم با سلام آزمون جامع آموزشی ( کتبی ) ساعت 9 صبح روز دوشنبه مورخ 13/10/1395 در اتاق سمینار دانشکده برگزار... (ادامه...)
9 ماه پیش
قابل توجه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست ( پرداخت شهریه تحصیلی )
دانشجویان محترم با سلام آن دسته از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد که شهریه تحصیلی خود را تا کنون پرداخت نکرده اند،... (ادامه...)
10 ماه پیش

مهمترین اخبار دانشگاه