تازه ها

ase.sbu.ac.ir > پارسی > مدیریت ها > مدیریت امور فرهنگی > مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی > تازه ها > تازه ها

تازه ها

ویرایش
مرتب‌سازی براساس ضمیمه‌هااستفاده از SHIFT+ENTER برای بازکردن این منو (پنجره جدید).
 آغاز ثبت نام اردوی مشهد مقدس (ویژه دانشجویان دختر با اولویت ورودی های جدید)مریم فروزان
با سلام و احترام,
به اطلاع دانشجویان دختر می رساند اردوی زیارتی مشهد مقدس  در نیمه سوم آذر ماه جاری و با اولویت ثبت نام برای دانشجویان ورودی جدید برگزار خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ساختمان اداری نیم طبقه دوم خانم فروزان مراجعه فرمایید.
هزینه ثبت یکصد هزار تومان می باشد.

مدیریت امور فرهنگی
 Attachmentگزارش اردوی زیارتی قم جمکران (ویژه دانشجویان پسر)معصومه سادات مصطفوی
اردوی زیارتی قم و جمکران را در روز پنج شنبه 27/7/96 با حضورتقریبا 40 نفر از دانشجویان پسر برگزار شد. دانشجویان ساعت 7:15 از جلوی پردیس به سمت قم حرکت کرده و ساعت 22 به تهران بازگشتند .
برنامه های انجام شده :
* زیارت حضرت معصومه (س) و نماز جماعت ظهر و عصر-  حضور در درس اخلاق آیت ا..غفاری از شاگردان آیت ا.. بهجت.
*ناهار و زیارت قبور شهدا و کوهنوردی در کوه خضر نبی(ع)
*زیارت و انجام اعمال ویژه مسجد مقدس جمکران و نمازجماعت مغرب و عشاء و شام

مدیریت امور فرهنگی
 Attachmentاجرای تئاتر "دیوار چهارم"معصومه سادات مصطفوی

در روزهای 24و 25  مهر ماه 96 و به همت کانون تئاتر پردیس شهید عباسپور از ساعت 12:30 تا ساعت14 نمایش دیوار چهارم به نویسندگی امیر رضا کوهستانی و اجرای دو بازیگر دانشجو خانم فرشته حبیبی و آقای پویا کشاورز در مجموعه شهید رنجبران  اجرا شد.

بیش از 120 نفر از دانشجویان در دو اجرا نظاره گر این نمایش بودند.

بخشی از فروش بلیط به کانون خیریه اختصاص یافت.