مدیریت تحصیلات تکمیلی

معاونت‌ها

ase.sbu.ac.ir > پارسی > معاونت‌ها > معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي > مدیریت تحصیلات تکمیلی

News: اطلاعيه برگزاري سمينار تحصيلات تكميلي

عنوان

اطلاعيه برگزاري سمينار تحصيلات تكميلي

متن

بسمه تعالي

اطلاعيه برگزاري سمينار تحصيلات تكميلي

بدينوسيله به اطلاع كليه دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري ورودي 90 مي‌رساند كه سمينار اصول روشهاي تحقيق و اخلاق مهندسي در تاريخ چهارشنبه 20/2/91 از ساعت 8 الي 13 و تكرار آن در تاريخ چهار‌شنبه 27/2/91 از ساعت 13:30 الي 18 در محل آمفي‌تأتر دانشگاه برگزار مي‌گردد. حضور دانشجويان تحصيلات تكميلي ورودي 90 در يكي از اين كلاسها اجباري مي‌باشد. براي دانشجوياني كه در نيمسال جاري درس سمينار كارشناسي‌ارشد را اخذ نموده‌اند‏، 3 نمره از اين درس به حضور در كلاس تعلق خواهد گرفت.

جهت ايجاد تعادل بين نفرات شركت كننده در دو جلسه خواهشمند است كه روز حضور خود را از طريق سيستم نجم براي سركار خانم كرمعلي‌زاده ارسال نماييد.

اين سمينار در چهار جلسه پشت سر هم (دو جلسه 80 دقيقه‌اي و دو جلسه 50 دقيقه‌اي) توسط آقايان دكتر افضليان‏، دكتر خدرزاده، دكتر قاضي‌زاده و دكتر حسني برگزار خواهد شد.

امور تحصيلات تكميلي دانشگاه

منبع خبر