مدیریت تحصیلات تکمیلی

ase.sbu.ac.ir > پارسی > مدیریت ها > مدیریت امور آموزشی > مدیریت تحصیلات تکمیلی

News: نحوه برگزاري مرحله دوم آزمون (مصاحبه) تكميل ظرفيت دكتري ورودي بهمن سال 90 دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور)

عنوان

متن

اطــــــلاعيــــــه

نحوه برگزاري مرحله دوم آزمون (مصاحبه) تكميل ظرفيت دكتري ورودي بهمن سال 90 دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور)

بدينوسيله به اطلاع داوطلبان آزمون دكتري سال 1390 مرحله تكميل ظرفيت ورودي بهمن كه توسط سازمان سنجش آموزش كشور به دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) معرفي شده‌اند، مي‌رساند كه مرحله دوم اين آزمون (مصاحبه) به شرح جدول ذيل در دانشگاه برگزار مي‌گردد:

- رشته مهندسي محيط زيست - مهندسي آب و فاضلاب : روز دوشنبه 12 دي‌ماه

- رشته مهندسي مكانيك - تبديل انرژي: روز دوشنبه 12 دي‌ماه

- رشته مهندسي برق - گرايشهاي قدرت و كنترل: روز پنج‌شنبه 15 دي‌ماه

- رشته مهندسي عمران- مهندسي آب: روز يكشنبه 18 دي‌ماه

جلسه مصاحبه در روزهاي ذكر شده و به ترتيب حروف الفبا بر اساس حرف اول نام خانوادگي داوطلبان برگزار خواهد شد كه ساعت تقريبي مصاحبه هر داوطلب در آگهي‌هاي بعدي اطلاع‌رساني خواهد شد.

به پيوست اين آگهي براي هر كدام از رشته‌هاي ذكر شده يك فايل word (فرم شماره 1) حاوي سوالاتي در خصوص اطلاعات كلي و سوابق علمي - پژوهشي و زمينه علاقمندي داوطلبان قرار داده شده است كه كليه داوطلبان بايد فرم مربوط به رشته خود را تكميل (بصورت تايپ شده) و آن را حداكثر تا تاريخ 10/10/1390 به آدرس gradschool@pwut.ac.ir ارسال نموده و پيغام رسيد آن را دريافت نمايند. همچنين داوطلبان بايد كليه مدارك زير را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

مدارك لازم:

·        اصل و كپي كارت ملي (هر دو طرف)، اصل و كپي تمامي صفحات شناسنامه، دو قطعه عكس 4×3 جديد

·        اصل و كپي فيش واريز مبلغ اعلام شده از سوي سازمان سنجش به حساب شماره 2195048001008 دانشگاه صنعت آب و برق نزد بانك صادرات شعبه شهيد عباسپور تهران كد 1619

·        اصل و كپي كارت پايان خدمت وظيفه عمومي يا معافيت يا دفترچه آماده به خدمت معتبر براي داوطلبان مرد يا گواهي اشتغال به تحصيل معتبر براي دانشجويان شاغل به تحصيل

·        اصل و كپي كليه مستندات لازم براي داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه مربيان شامل حكم كارگزيني و معرفي‌نامه از معاون آموزشي دانشگاه محل خدمت

·        اصل و كپي كليه مستندات لازم براي داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه رزمندگان

·     اصل و كپي مدارك تحصيلي (ديپلم، كارداني (در صورت وجود)، كارشناسي و كارشناسي ارشد)

·        ريزنمرات مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد

·        شرح مختصر پيشينه علمي و علائق پژوهشي

·        يك نسخه از كليه كتب، مقالات مجله يا كنفرانس چاپ يا پذيرفته شده (به همراه گواهي پذيرش آن)

·        اصل و كپي مدرك معتبر زبان انگليسي

·        توصيه­نامه­(ها) (در پاكت دربسته)

·        اصل و كپي گواهي معتبر از افتخارات علمي (رتبه‌ كل كشوري 1 تا 500 آزمون­ سراسري كارشناسي، رتبه‌ كل كشوري 1 تا 5 آزمون­ سراسري كارشناسي ­ارشد، رتبه‌هاي اول تا سوم المپيادهاي علمي معتبر، دانش­آموخته رتبه اول دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد، رتبه‌هاي اول تا سوم جشنواره‌هاي ملي، اختراع با تاييديه سازمان پژوهش­هاي علمي و صنعتي)

·        اصل و كپي قرارداد يا گواهي معتبر مربوط به سوابق تدريس و فعاليت­هاي كمك آموزشي از موسسه و يا دانشگاه مربوطه

·        اصل و كپي قرارداد يا گواهي معتبر مربوط به سوابق همكاري در پروژه­هاي صنعتي و يا پژوهشي (منتج به استخراج مقاله) از موسسه و يا دانشگاه مربوطه

داوطلبان مي‌توانند با مراجعه به پيوست اين اطلاعيه علاوه بر دريافت فرم شماره 1، فرمهاي شماره 2 تا 5 مربوط به نحوه امتياز‌دهي فعاليت‌هاي پژوهشي، آموزشي و مصاحبه، فرم شماره 6 حاوي نمونه توصيه‌نامه و فرم شماره 7 حاوي تعهدي كه در روز مصاحبه از داوطلبان اخذ خواهد شد را دريافت نمايند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانيد با شماره تلفن‌هاي 73932894 (اداره تحصيلات تكميلي دانشگاه)‏، 73932505 (آموزش دانشكده مهندسي برق)، 73932655 (آموزش دانشكده مهندسي مكانيك) و 73932401 (آموزش دانشكده مهندسي آب و محيط زيست) تماس حاصل نماييد.

معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي

دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور)

منبع خبر

نویسنده